O Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο πλατό του «The 2Night Show», το βράδυ της Δευτέρας, τον Θανάση Ευθυμιάδη.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην απόφαση να αλλάξει την καθημερινότητα και τον τρόπο ζωής του με τον παρουσιαστή να ομολογεί πως στην αρχή είχε επηρεαστεί από σχόλια άλλων.

«Θέλω να σου είμαι ειλικρινής. Αδελφέ, μπορεί να μην κάνουμε κάθε μέρα παρέα, αλλά να ξέρεις ότι υπάρχει πολύς σεβασμός και μεγάλη εκτίμηση. Ένιωσα κάποια στιγμή να πιάνω τον εαυτό μου να λέει για σένα στις αρχές: «Ο Θανάσης είναι καλά;». Όταν σε είδα τον πρώτο καιρό που έβγαινες ημίγυμνος, έλεγα «μήπως έχει πάθει κάτι;». Δεν μπορούσα να το αντιληφθώ και θέλω να με συγχωρέσεις γι’ αυτό, τη δικιά μου διάσταση να μπαίνει στη δικιά σου. Δηλαδή είμαστε τόσο επηρεασμένοι από τον τρόπο ζωής μας που, αν κάποιος πάει να ξεφύγει, νιώθουμε ότι αυτός δεν είναι καλά. Ένιωσες ότι μπορεί να πέρασες και στα όρια της γραφικότητας για τους άλλους μέχρι να καταλάβουν τι κάνει ο Θανάσης;» είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Το περίμενα. Ήμουν προετοιμασμένος γι’ αυτό. Τα είπαν άνθρωποι πριν από εμένα παγκοσμίως, που έκαναν το βήμα να μιλήσουν για κάτι διαφορετικό, για την αγάπη, την απλότητα, την ειρήνη. Έφαγαν και αυτοί μπούλινγκ» απάντησε ο Θανάσης Ευθυμιάδης και πρόσθεσε ότι εδώ και 17 χρόνια δεν τρώει κρέας, αλλά αυτό δεν είναι μια επιλογή που έγινε από ιατρική συμβουλή ή από μόδα, αλλά από δική του αναζήτηση.

«Όταν ξεκίνησα το Instagram, άρχισαν να μου λένε τα διάφορα, αλλά ήμουν προετοιμασμένος για αυτή την πλάκα. Πριν από 17 χρόνια, όταν έκοψα το κρέας, αυτή η πλάκα γινόταν από τον αδελφό μου, από τον μπαμπά μου, από τη μαμά μου και από την αδελφή μου. Πηγαίναμε να φάμε το Πάσχα και άρχιζε το δούλεμα και η πλάκα, ας το πούμε. Οπότε ήμουν συνηθισμένος ότι για να μείνω στο κέντρο μου, για να μείνω στην απόφαση μου, ναι θα γίνω και γραφικός για κάποιους» σημείωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.