Το «Breakfast @ Star» με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου μετέδωσε αποκλειστικό βίντεο το πρωί της Τετάρτης (29/11) από τη συνάντηση του Ηλία Ψινάκη με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στο πλαίσιο της εκπομπής του πρώτου «Γηροκομείο».

Ο Στέλιος Δρουμαλιάς, που είναι μέλος της ομάδας που επιμελείται τα επεισόδια της εκπομπής του Ηλία Ψινάκη, ανέφερε πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν «χείμαρρος» στο διπλό «επικό» επεισόδιο του σόου.

Το απόσπασμα αρχίζει με τον Ηλία Ψινάκη να αποκαλεί τον Ανδρέα Μικρούτσικο «μύθο» κι έπειτα αφηγείται μια ιστορία από το παρελθόν με πρωταγωνιστή και τον Σάκη Ρουβά. «Παρουσίαζα τα βραβεία του Ποπ Κορν στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά και θα έπρεπε να παρευρεθεί και ο Σάκης Ρουβάς, αλλά δεν ήταν πουθενά. Και περίμενε ο Ψινάκης την κατάλληλη στιγμή, για να μας διακόψουν και να φανεί στο χειροκρότημα… Κι εκεί που μιλάω και υπάρχει αγωνία, μπαίνει ο Ψινάκης με τον Ρουβά και όλοι άρχισαν να χειροκροτούν και λέω “κλασικός ψινακισμός”», είπε ο Μικρούτσικος και συνέχισε:

«Ο Ρουβάς είναι “μάσκα”, γιατί είχε δεινοπαθήσει στο παρελθόν, όταν είχαμε συνυπάρξει στο Mega κι εσύ γελάς κι έρχομαι από πάνω σας» κι εκεί τον διέκοψε ο Ψινάκης λέγοντας: «Έτοιμος να ακούσω τη μαλ…ία σου». Και το έπιασε από εκεί που το άφησε ο Μικρούτσικος, σημειώνοντας πως ενώ ακουγόταν ο στίχος «η καρδιά μου χτυπά μόνο για σένα», «εγώ σας είπα πως η κοιλιά μου πετά μόνο για σένα και λέει αυτός “ε, τον μαλ…α».

Τι γίνεται στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Έπειτα, η συζήτηση πήγε και στην Κατερίνα Καινούργιου, όπου ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι στην ομάδα και εξέφρασε τα… παράπονά του για το χάος που επικρατεί ορισμένες φορές, με τον Ηλία Ψινάκη να του λέει πως εκείνος φταίει που δεν φοράει ακουστικό, για να ξέρει τι συμβαίνει με τη ροή της εκπομπής.

Ο Στέλιος Δρουμαλιάς, στο μεταξύ, αποκάλυψε πως Ψινάκης και Μικρούτσικος μιλούσαν για πέντε ώρες και δεν αποκλείεται τα δύο προγραμματισμένα επεισόδια να γίνουν τρία.