Την πόρτα του εισαγγελέα περνά σήμερα ο 50χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της 40χρονης εν διαστάσει συζύγου του στο Μενίδι. Αστυνομικές πηγές τον περιγράφουν στο Newsbeast ως «αμετανόητο και κυνικό», επισημαίνοντας ακόμα ότι «είναι από τις περιπτώσεις που θεωρούν ότι ο άλλος είναι κτήμα τους, γι’ αυτό και δεν είχε κανέναν ενδοιασμό να σκοτώσει».

Προανακριτικά εμφανίστηκε ψυχρός και φέρεται να είπε λίγο μετά τη σύλληψή του: «Ήξερα ότι περνάει από εκεί. Την είδα, την πλησίασα και τη μαχαίρωσα».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο 50χρονος φαίνεται πως είχε εμμονή με τη 40χρονη, κάτι που φάνηκε και από τις υπόλοιπες κουβέντες που είπε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας που τον εξέτασαν.

Το μένος του 50χρονου για την εν διαστάσει σύζυγό του φαίνεται και από το γεγονός ότι της κατάφερε 10 μαχαιριές, ενώ άφησε καρφωμένο το μαχαίρι στην κοιλιά της.

Ο εφιάλτης για την 40χρονη ξεκίνησε πριν από 11 χρόνια, όταν έκανε και την πρώτη καταγγελία σε βάρος του. Ωστόσο, φαίνεται πως όλο το προηγούμενο διάστημα τον συγχωρούσε και τον δεχόταν πίσω, με τη δεύτερη καταγγελία να καταγράφεται τον Σεπτέμβριο του 2022 και τελικά την Τρίτη του Πάσχα (7/5/2024) να απευθύνεται και πάλι στην ΕΛ.ΑΣ., με τους αστυνομικούς να τον συλλαμβάνουν ξανά, να τον οδηγούν ενώπιον της Δικαιοσύνης και τελικά να ορίζεται ρητή δικάσιμος για σήμερα (17/5)… Ωστόσο, ο 50χρονος «τυφλωμένος» από την εμμονή του για τη 40χρονη επέλεξε τελικά να της στήσει «ενέδρα θανάτου» και να της αφαιρέσει τη ζωή.

Μητέρα δύο παιδιών η 40χρονη που δολοφονήθηκε στη μέση του δρόμου στο Μενίδι

Στο σημείο της δολοφονίας, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι στο οποίο πρόσφατα είχε μετακομίσει με τα δύο παιδιά της η 40χρονη, συγγενείς, φίλοι αλλά και απλός κόσμος έχουν αφήσει λουλούδια και κεράκια στη μνήμη της.