Ένα απίστευτο παραστατικό έλαβε χώρα στη Λάρισα, όταν σε τοπικό αγώνα ποδοσφαίρου, χτύπησαν τον διαιτητή. Πιο συγκεριμένα, όλα ξεκίνησαν στο 77ο λεπτό του αγώνα μεταξύ Χειμάρρου Μαρμαρίνης και Τοξότη Λάρισας όταν το σκορ ήταν είναι 2-1 υπέρ των φιλοξενουμένων. Τότε ο διαιτητής απέβαλε παίκτη της Μαρμαρίνης με δεύτερη κίτρινη κάρτα «για αντιαθλητική συμπεριφορά». Ακολούθησε και δεύτερη αποβολή παίκτη της γηπεδούχου ομάδας επίσης «για αντιαθλητική συμπεριφορά», αλλά και για «εξύβριση» και «απειλή», όπως μεταδίδει το onlarisa.

Τα χειρότερα όμως ήταν μπροστά για τον διαιτητή που, όπως γράφει στο φύλλο αγώνα, μετά τις δύο αποβολές «άτομα της γηπεδούχου ομάδας τον έσπρωξαν να βρεθεί στο έδαφος. Εκεί δέχθηκε χτυπήματα στο σώμα, κλωτσιές, ενώ άτομο της γηπεδούχου ομάδας – εκπρόσωπος – προσπάθησε να τον προστατεύσει».

Το παιχνίδι διακόπηκε, ενώ διαιτητής και παρατηρητής αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια και κάλεσαν την αστυνομία για να αποφευχθούν τα χειρότερα! Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο γήπεδο με την ένταση να εκτονώνεται.