Η flawless Demi Moore περπάτησε στο κόκκινο χαλί του 77ου φεστιβάλ των Καννών με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας «Kinds of Kindness» και απέδειξε στα 61 της χρόνια πως η ομορφιά δεν έχει ηλικία. Η ταινία του Γιώργου Λάνθιμου μπορεί να διεκδικεί το Χρυσό Φοίνικα, ωστόσο, αν υπήρχε βραβείο καλύτερης εμφάνισης, εμείς οπωσδήποτε θα το δίναμε στην ageless ομορφιά της Demi Moore.

H ηθοποιός επέλεξε για την εμφάνισή της μια δημιουργία Armani Privé, ένα maxi στενό strapless φόρεμα σε κόκκινο χρώμα και λάμψεις, παπούτσια Christian Louboutin και κοσμήματα, μακριά σκουλαρίκια και ένα δαχτυλίδι με διαμάντια και ρουμπίνια του οίκου Chopard.

Το κόκκινο κεντημένο με πούλιες φόρεμα υψηλής ραπτικής της Demi Moore είναι μέρος της κολεξιόν Armani Privé για το φθινόπωρο του 2023 και πάνω του είχε embroidered τριαντάφυλλα, καθώς αυτό ήταν και το θέμα της συλλογής. Για τη συγκεκριμένη κολεξιόν του Ιταλού σχεδιαστή είχε ειπωθεί πως ήταν μια ωδή στο τριαντάφυλλο, μια σαρκική, σαγηνευτική και μυστηριώδη άνθισή του.

Εμείς ωστόσο σταθήκαμε στο πιο διακριτικό στοιχείο του look της που ήταν το μανικιούρ της δια χειρός Tom Bachik και ήταν ένα διακριτικό βερνίκι στην απόχρωση Rose Quartz, δηλαδή ροζ χαλαζία.