Τις σορούς τριών ομήρων, μεταξύ των οποίων και της Σάνι Λουκ, εντόπισαν και ανέκτησαν οι ισραηλινές αρχές, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος των ισραηλινών αμυντικών δυνάμεων (IDF), Ντάνιελ Χαγκάρι.

Πρόκειται για την 22χρονη κοπέλα, που είχε πάει στο Ισραήλ από τη Γερμανία για το φεστιβάλ της 7ης Οκτωβρίου στο Ρέιμ, η οποία εμφανιζόταν χωρίς τις αισθήσεις της στην καρότσα ενός αγροτικού με άνδρες της Χαμάς.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα haaretz.com, ο Ντάνιελ Χαγκάρι ανέφερε ότι οι τρεις Ισραηλινοί σκοτώθηκαν επί τόπου από τη Χαμάς και μετά τα πτώματά τους μεταφέρθηκαν στη Γάζα. Η επιχείρηση ήταν μια κοινή προσπάθεια μεταξύ IDF και υπηρεσίας ασφαλείας Σιν Μπετ.

Το άδοξο τέλος της 22χρονης Σάνι Λουκ

Στις 7 Οκτωβρίου, η Εβραιογερμανίδα Σάνι Λουκ, πασιφίστρια και αντιρρησίας συνείδησης, χόρευε αμέριμνη στο μουσικό φεστιβάλ «Supernova» στο Ισραήλ. Οι τρομοκράτες της Χαμάς εισέβαλαν βιάζοντας και σκοτώνοντας, η Σάνι φέρεται να κρύφτηκε σε κάποιους θάμνους και τηλεφώνησε στη μητέρα της, λέγοντάς της ότι θα προσπαθήσει να ξεφύγει. Από εκεί και πέρα τα ίχνη της χάνονται και επανεμφανίζονται μετά από μερικές ώρες σε βίντεο, όπου εμφανίζεται αναίσθητη να περιφέρεται από τη Χαμάς στη Γάζα. Τρεις εβδομάδες αργότερα ανακοινώνεται ότι επιβεβαιώθηκε ο θάνατός της.