Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που έρχονται στη σειρά του ΑΝΤ1 «Ψυχοκόρες» από τη Μεγάλη Δευτέρα έως και τη Μεγάλη Τετάρτη στις 21:00. Ο γιατρός επιβεβαιώνει την εγκυμοσύνη της Φρόσως ενώ η Δεσποινιώ είναι ένα ψυχολογικό ράκος μετά το συμβάν με τον Κοσμά.

Η σειρά που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και αληθινές μαρτυρίες, ρίχνει φως στον «απαγορευμένο» θεσμό των ψυχοκορών και καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό.

Σε σκηνοθεσία Μιχάλη Χαραλαμπίδη, πρωτότυπο σενάριο Πένυς Φυλακτάκη και Βαγγέλη Νάση, και με ένα all-star cast, οι «Ψυχοκόρες» αποτελούν την αναπαράσταση ενός βίαιου θεσμού, αλλά και τη ρεαλιστική αναβίωση μιας ολόκληρης εποχής ιστορικών αλλαγών, αλλά και ελπίδας.

Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Μεγάλη Δευτέρα – επεισόδιο 20

Η Δεσποινιώ είναι ένα ψυχολογικό ράκος μετά το συμβάν με τον Κοσμά, αλλά δεν μιλά. Η Μαρίκα, προκειμένου να προστατεύσει την αδερφή της από τον Τάσο, αποκαλύπτει στον Κοσμά για τη σχέση του τελευταίου με τη Νέλλα. Ο Κοσμάς εξοργίζεται και τον συναντά, και το σχέδιο του Τάσου για τη Δεσποινιώ μπαίνει νωρίτερα σε εφαρμογή.

Ο Αρδίτης μαθαίνει για τη σχέση του Παύλου με τη Βασιλική αλλά και για τα χρέη του Ερμή, ενώ η αρρώστια του πατέρα του Παύλου αναγκάζει τον Παύλο να πάρει σκληρές αποφάσεις. Η Μάγια αμφισβητείται ως Πρόεδρος του Συλλόγου. Ο γιατρός επιβεβαιώνει την εγκυμοσύνη της Φρόσως και η Ευανθία νιώθει πως ο Μέλιος απειλεί πλέον το σπιτικό της και πρέπει να απομακρυνθεί.

Μεγάλη Τρίτη – επεισόδιο 21

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στο Κέντρο Εργαζόμενου Κοριτσιού, η Βασιλική βλέπει τη Βικτωρία και τρέχει να της μιλήσει. Λίγο μετά, φτάνουν εκεί και η Μαρίκα με τον Σώτο. Στο σπίτι, η Μαρίκα συνειδητοποιεί πως η Δεσποινιώ το έχει σκάσει. Η Βασιλική πηγαίνει στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται σοβαρά ο πατέρας του Παύλου και ο καθηγητής Μαρκίδης.

Ο Κοσμάς, μετά τη δημόσια κατάρρευση της Νέλλας, στέλνει τον Σώτο πίσω στη σχολή του στο Μόναχο κι εκείνη κρυφά από όλους σε νευρολογική κλινική για να αποφύγει κάποιο μελλοντικό φιάσκο. Η Φρόσω ψάχνει τον Μέλιο που αγνοείται και συνειδητοποιεί τι συνέβη.

Μεγάλη Τετάρτη – επεισόδιο 22

Έξι μήνες μετά, ο Ερμής επιστρέφει από την Αγγλία αλλαγμένος και ο Παύλος κάνει προσπάθειες να μιλήσει στη Βασιλική που ετοιμάζεται εντατικά για τις εξετάσεις της. Ο Κοσμάς πιέζει τον Αρδίτη να τηρήσει τον λόγο του.

Ο Τάσος βάζει μπροστά τα σχέδιά του για να θησαυρίσει από τη Δεσποινιώ. Εξαιτίας μιας απρόβλεπτης συνάντησης με τον Λούη, η Φρόσω έχει πρόωρο τοκετό. Μητέρα και παιδί διατρέχουν σοβαρό κίνδυνο και η Φρόσω ζητά να την επισκεφτεί η Αλμπίνα. Η μικρή Σταυρούλα παίρνει τη θέση της Δεσποινιώς στην οικία Κοτρώτση και η Νέλλα επιστρέφει σπίτι, αποφασισμένη να τιμωρήσει όσους την έβλαψαν.

Δείτε το trailer