Βίντεο – ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά τη φονική παράσυση της 72χρονης από μοτοσικλέτα στη Βούλα, παρουσιάζει το MEGA. Η γυναίκα χτυπήθηκε από μοτοσικλέτα και άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο επί της Λεωφόρου Καραμανλή.

Στο βίντεο – ντοκουμέντο που παρουσιάζει το MEGA, καταγράφονται οι πρώτες εικόνες μετά το τροχαίο το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης. Η γυναίκα είναι πεσμένη στο οδόστρωμα χωρίς τις αισθήσεις της.

Ο κόσμος που βρίσκεται στο σημείο προσπαθεί να βοηθήσει. Κάποιος κάνει σήμα στα διερχόμενα οχήματα να ελαττώσουν ταχύτητα και να αλλάξουν λωρίδα, ενώ άλλοι καλούν ασθενοφόρο.
Αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει: «Είχε χτυπήσει πιο πολύ πάνω από το σώμα, δηλαδή πρόσωπο χέρια. Και είχαν σκορπιστεί παντού μέρη του σώματός της».

Λίγα μέτρα πιο μακριά είναι πεσμένος και ο 27χρονος μοτοσικλετιστής, σε απόσταση από τη μηχανή του. Η μοτοσικλέτα έχει βγει από τον δρόμο και έχει σφηνωθεί σε θάμνους πάνω στο διαχωριστικό.

Τραγική φιγούρα ο σύζυγος της 72χρονης. Βρισκόταν λίγα μέτρα πίσω και είδε τη γυναίκα να παρασύρεται. Σύμφωνα με πληροφορίες την άτυχη γυναίκα χτύπησε και δεύτερη μηχανή που περνούσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Ο θάνατος της 72χρονης ήταν ακαριαίος.

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας που μετά το χτύπημα συνέχισε την τρελή πορεία του αναζητείται από την αστυνομία. Ο οδηγός της δεύτερης μοτοσικλέτας μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ με ελαφριά τραύματα και έπειτα συνελήφθη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, εξετάζεται το ενδεχόμενο οι δύο μηχανές να έκαναν «κόντρες».