Βίντεο που τράβηξε άνθρωπος που ήταν πάνω από τη φυσούνα του γηπέδου της Τούμπας δείχνει πώς ξεκίνησε το σκηνικό που είχε για πρωταγωνιστή τον Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος ήταν σε έξαλλη κατάσταση μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ, φτάνοντας στο σημείο να πιάσει άνθρωπο από τον λαιμό.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, ως Αργεντίνος, ζει έντονα την κάθε στιγμή στους αγώνες της ομάδας του. Είναι άλλο αυτό όμως και άλλο το να πιάσει από τον λαιμό άνθρωπο πάνω στα νεύρα του. Νεύρα που προκλήθηκαν, όπως είπε ο ίδιος, επειδή δέχθηκε σπρωξίματα από άτομα που δεν θα έπρεπε να είναι στον αγωνιστικό χώρο.

Οπως και να έχει, ο Αλμέιδα, όπως και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κλήθηκε σε ακρόαση από τη ΔΕΑΒ και θα εξηγήσει εκεί τι ακριβώς έγινε και γιατί αντέδρασε έτσι. Την ίδια ώρα, στα social media κυκλοφορεί ένα βίντεο που δείχνει πώς ξεκίνησαν όλα. Βίντεο που τράβηξε κάποιος που ήταν πάνω από τη φυσούνα του γηπέδου.

Σε αυτό το βίντεο, λοιπόν, φαίνεται ο Αλμέιδα να πλησιάζει τον Ραζβάν Λουτσέσκου αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα και να τα λένε για λίγο, όπως συνηθίζουν να κάνουν οι προπονητές, γυρίζοντας μετά για να πάει προς τον πάγκο του. Εκείνη τη στιγμή τον πλησιάζει ο Μάκης Γκαγκάτσης, κάτι λένε, ο παράγοντας του ΠΑΟΚ τον σπρώχνει και αμέσως μετά ο Αλμέιδα βρίσκεται περικυκλωμένος από αρκετά άτομα.

Από εκεί και πέρα, το τι έγινε έπειτα από αυτό το είδαν όλοι και η συνέχεια θα δοθεί πλέον στη ΔΕΑΒ.