Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκε στα εγκαίνια του καταστήματος Pandora στη Γλυφάδα και η εμφάνισή της ήταν τόσο ενημερωμένη στιλιστικά που έμοιαζε βγαλμένη από fashion editorial.

Η παρουσιάστρια του Shopping Star θα έπαιρνε οπωσδήποτε έναν πολύ καλό βαθμό στην ίδια της την εκπομπή, αν έδειχνε το συγκεκριμένο σύνολο για να πάει σε ένα απογευματινό κάλεσμα.

Επέλεξε μια κόκκινη ζακέτα στο ύφος του lady jacket που φέτος λανσάρεται ως εναλλακτική του blazer, μια λευκή σατινέ midi φούστα η οποία αποτελεί επίσης μεγάλη τάση, κόκκινες slingbacks γόβες -τα κόκκινα παπούτσια είναι το it item της σεζόν- και κράτησε μια κόκκινη handbag με όψη λουστρίνι.

Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με διακριτικά κοσμήματα, ανάμεσα στα οποία και το signature κολιέ με τα πολλά charms του brand Pandora. H εμφάνισή της περιελάμβανε ακόμη και detailing, καθώς η κόκκινη ζακέτα της είχε λευκές ρίγες.

Αν θέλετε να πραγματοποιήσετε μια πρωινή ή απογευματινή εμφάνιση, μπορείτε να υιοθετήσετε ένα ή και περισσότερα στοιχεία από την εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, ενώ αν αξίζει φέτος να επενδύσετε σε τουλάχιστον ένα κομμάτι, επιλέξτε είτε μια σατέν φούστα σε μεσαίο μήκος ή ένα ζευγάρι παπούτσια σε κόκκινο χρώμα στο ύψος που σας βολεύει, από μπαλαρίνες και kitten heels μέχρι πιο ψηλές γόβες.